Військово-політичне керівництво РФ на фейкових виборах з тим саме успіхом могло б обрати очільниками фейкових республік двох дворняг з Підмосков’я
15 листопада 2018, 17:54

Москва намагається бездарно приховати окупацію частини українського Донбасу за організованими ними фейковими виборами. Це все одно, що намагатися сховати слона за граблями, які щойно вдарили йому по хоботу.

Виходячи з того, що фейкові вибори на окупованій території проводило військово-політичне керівництво РФ із заздалегідь відомим результатом, то з тим саме успіхом вони могли б обрати очільниками фейкових республік двох дворняг з Підмосков’я. Причому для окупованих територій це був би не найгірший формат, адже вони могли б голосно гавкати, але принаймні не грабували б українців, які перебувають під російською окупацією.

Заява Путіна про необхідність ведення Україною переговорів з кремлівськими маріонетками, яких призначили «керувати» квазіреспубліками - це його нав’язлива та схиблена ідея, яку він безрезультатно намагається проштовхувати ще з 2014 року, і яку ніколи не сприйме наша держава та весь цивілізований світ. 

Є тільки один шлях виконання Мінських угод, про які постійно згадує Путін, - припинення військової агресії та звільнення української території від окупаційних військ та російської зброї.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини