Україна боротиметься за Олега Сенцова до перемоги
13 липня 2017, 14:17

Сьогодні у українського патріота Олега Сенцова День народження. Третій рік він зустрічає його в застінках російського гестапо. 

З першого дня арешту він тримався мужньо та гідно. Його не змогли зламати ні тортури, ні обіцянки звільнення в обмін на співпрацю, саме тому російське ФСБ не робило з його процесу телевізійного шоу, саме тому його продовжують тримати за ґратами.  

Сенцов, Сущенко, Кольченко… Надзвичайно боляче те, що до цього беззаконня Путіна, почали звикати не лише за кордоном, але і в Україні. Це неприпустимо. Ми не можемо зупиняти боротьбу за звільнення наших громадян, поки хоч один український патріот незаконно знаходиться за ґратами в РФ!

Не вистачає аргументів, щоб примусити РФ звільнити захоплених заручників? Необхідно їх знаходити, посиливши зусилля контррозвідки та військових, у виявленні російської агентури, військових злочинців та колаборантів, яких можна обміняти на наших патріотів!

Олеже, тримайся, ми з тобою! Ти був, є, і завжди будеш вільною Людиною! Російські ґрати не зможуть цього змінити. Україна боротиметься за тебе до перемоги! З Днем народження!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини