8 червня об 11:00 приєднуйтесь до Всеукраїнської ходи на захист сімейних цінностей, прав дітей і сімей
6 червня 2019, 11:43

Україна займає одне із перших місць у рейтингах країн з найстрімкішим скороченням працездатного населення та старіння.  

Стрімке зростання смертності та зниження народжуваності, міграційні хвилі, що вимивають з країни величезні трудові та інтелектуальні ресурси - це вже не демографічна криза, це демографічна катастрофа! 

Скорочення населення для України стає одним із головних факторів, який загрожує не лише національній безпеці, а й самому існуванню нашої нації.

В цих умовах державним пріоритетом повинно стати створення умов для повноцінного існування та захисту сім’ї, сімейних цінностей, підтримки і виховання дітей. Необхідно значно посилити державні програми, скеровані на підтримку молодих сімей, допомогу при народженні та вихованні дітей.

Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій ініціювала Всеукраїнську ходу на захист сімейних цінностей, прав дітей і сімей, яка відбудеться у суботу, 8 червня.  Приходьте родинами! Збір о 10:00 в парку  Шевченка, а об 11:00 хода рушить до площі Конституції. Тисячі українських сімей пройдуть разом центром нашої столиці. 

Окремо запрошую представників ЗМІ. Чомусь подібні заходи, які підтримують мільйони українців, часто ігноруються багатьма ЗМІ, в той час, як проведення ЛГБТ-спільнотою своїх “прайдів”  збирає таку кількість журналістів, чисельність яких подекуди перевищує купку учасників гейпарадів. 

Без сім’ї не буде України! Тому давайте разом підтримаємо і захистимо наше майбутнє!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини