День пам’яті жертв голодоморів
25 листопада 2017, 09:05

Сьогодні День пам’яті жертв голодоморів...

Голодомор - один з найжахливіших злочинів в історії людства. Події в Україні протягом 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 років, які відбувалися за особистою вказівкою тоталітарного кремлівського ката Сталіна, стали зброєю масового знищення українців і України. Комуністичний режим намагався знищити генофонд та національну самоідентифікацію українського народу, вбити його одвічне прагнення до свободи.

Мільйони наших співгромадян загинули, тисячі сіл спорожніли. Понад 20 країн визнали голод в Україні 1932-33 рр. геноцидом української нації. Сьогодні йде війна, і знову ми спостерігаємо маніакальні спроби знищити Україну. І як майже століття тому, винуватцем цього знову є кремлівський імперський режим. Але знищити державний суверенітет, свободу і гідність українців, знищити Україну їм не вдасться! З нами правда, з нами Бог, з нами буде і перемога!

Не забуваймо минулого в ім’я майбутнього! Сьогодні о 16:00 запалімо свічку, щоб вшанувати пам’ять українців, що загинули під час геноциду. Вічна пам’ять...

Спільноти прихильників
Підписатися на новини